free bootstrap template

Afilieri

eba

YCRR - EBA
Incepand cu anul 2003, YCRR s-a afiliat la E.B.A. (European Boating Assocciation), o asociatie neguvernamentala, care numara peste 25 de membri din tari ale U.E. si care isi propune - conform Statutului - "sa reprezinte interesele posesorilor de ambarcatiuni de agrement in folosirea apelor navigabile ale intregii Europe, fiind in acelasi timp o punte de legatura cu Consiliul Europei in ceea priveste consultarea si/sau amendarea, aprobarea diferitelor reglementari si directive in materie".

Cel mai relevant aspect, in ceea ce ne priveste, este intentia de a se statua un coridor pan-european, care are in componenta sa si traseul Dunarii pana la Marea Neagra, precum si afluentii navigabili ai acesteia (Olt, Siret, Prut).

Yacht Club Regal Roman s-a angajat ca va furniza informatii suplimentare referitor la regimul de navigatie si obiectivele turistice / facilitati de pe acest traseu.

Sedinta de toamna, din perioada 27 septembrie si 01 octombrie 2005 s-a tinut la Bucuresti, iar organizarea clubului nostru a fost apreciata de toti participantii ca o mare reusita.
Cu aceasta ocazie s-a organizat si o excursie in Delta Dunarii, unde colegul nostru, D-ul Gherase Sabin, Seful Filialei de la Tulcea a facut fata cu brio, onorurilor de gazda. Excursia a constituit punctul forte si succesul ei s-a reflectat in numeroase reviste de specialitate din strainatate.
Interesant si obligatoriu de actionat este programul "Danubius", prin care, in scopul de a creea facilitati navigatiei de agrement pe Dunare trebuie sa ne aducem aportul nostru.