bootstrap responsive templates

Decorarea YCRR

Parte a programului “jubileu 90″ al Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, la Palatul Elisabeta, in sala regilor Majestatea sa Regala a decorat o serie de personalităţi din România, Europa şi Statele Unite ale Americii, cu ocazia zilei sale de naştere.
Decoratiile au fost acordate pentru sprijinul constant si loialitatea fata de interesele si valorile familiei regale in domeniile cultural, , politic, civic, si sportului.
La eveniment alaturi de Regele Mihai I, au participat din partea Casei Regale a Romaniei, altetele lor regale principesa Margareta, principele Radu, principesa Irina, principesa Maria, principele Nicolae si John Walker. 

Crucea Casei Regale a Romaniei I a fost acordata Asociatiei Yacht Club Regal Roman, cu prilejul implinirii a 90 de ani de existenta.
Ceremonia s-a incheiat prin oferirea titlului de cetatean de onoare al orasului Techirghiol Regelui Mihai de catre primaria acestei urbe. 

La finalul ceremoniilor toti cei premiati au avut onoarea de a inchina o cupa de sampanie in prezenta familiei regale in sufrageria principala a palatului Elisabeta din Bucuresti.